7 Kasım 2013 Perşembe

Başbakan istedi Acun Ilıcalı TV8'i satın aldı

Mehmet Nazif Günal, Acun Ilıcalı'ya TV8'i satmaya karar verdi. Ilıcalı ile Günal el sıkıştı. Pazarlık da bitti...


Şu anda hukuki prosedürler üzerinden geçiliyor. Acun Ilıcalı'nın ise kanalı almak için kredi başvurusunda bulunduğunu öğrendik.

ALO NAZİF KANALI ACUN'A SAT!

Kulislerde konuşulanlara göre Mehmet Nazif Günal, TV8'i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen telefonla satma kararı aldı.  Erdoğan'ın Günal'ı arayarak kanalı Acun'a vermesi için "telkin"de bulunmuş.

ACUN TV8'E DEĞİL, GÜNAL ACUN'A GİTTİ

Pazarlık sürecinden bir bomba detay daha... Kanalı almaya talip olan Acun Ilıcalı bu görüşmeyi kendi ofisinde yapmış. O MNG holdinge gitmek yerine holdingin Başkanı Günal, Acun Medya'ya giderek pazarlık masasına oturmuş.

TV8'DEKİLERE KÖTÜ HABER

Acun Ilıcalı TV8'i aldıktan sonra neredeyse tamamen boşaltacak.  Bomba ise haber merkezinde patlayacak. Zira TV8'de ana haber de dahil olmak üzere haber bülteni yayınlanmayacak. Aynı şekilde haber programları da bitirilecek.

ŞOV KANALI OLACAK

TV8 şov merkezli bir yayın politikasını benimseyecek. Acun Ilıcalı, şu an Star TV'ye yaptığı O Ses Türkiye, Survivor ve Yetenek Sizsiniz programlarını TV8'e taşıyacak. Bunun yanında Hülya Avşar'a da yeni bir şov programı yaptıracak.

ACUN'UN TV8 İLE İLGİLİ ASIL PLANI

Acun Ilıcalı bir medya patronu olmaktan çok para kazanma amacında. Asıl niyeti ise TV8'i satın aldıktan sonra kanalın ratingini yükseltim A grubuna çıkartarak bir kaç katı fiyata satmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder