28 Ağustos 2012 Salı

Türk medyasının Cüneyt Ünal ile imtihanı

Suriye'de kendisinden haber alınamayan Türk gazeteci Cüneyt Ünal'dan hâlâ haber yok. Ünal'ın bulunması için devreye giren Basın Konseyi, Dışişleri Bakanlığı'ndan çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Ancak Türk medyası meslektaşıları ile ilgili sınavdan geçer not almayı başaramadı.

Gazeteler ve televizyon kanalları Suriye'deki iç savaşı takip etmek için gittiği Halep'te kendisinden haber alınamayan eski TRT Türk kameramanı Cüneyt Ünal'ın görüntülerini yayınlarken internetten buldukları yanlış görselleri kullanmaya devam ediyor.




BEŞAR FEHMİ İLE KARIŞTIRILIYOR

Kameraman Cüneyt Ünal'ın fotoğrafı olarak kullanılan kişi ise genellikle gazeteci Ünal ile birlikte Halep'e giden ve Arap televizyonu El Hurra'nın Filistinli muhabiri Beşar Fehmi oluyor.

Bugün Taraf gazetesinin manşetinde de son iki gündür pek çok gazetede olduğu gibi Ünal yerine Filistinli gazeteci Beşar Fehmi'nin fotoğrafı var.

Türk medyası meslektaşlarına her zamanki gibi gereken özeni göstermiyor ve kelimenin tam anlamıyla, kendisinden iyi haber beklediğimiz Cüneyt Ünal haberinden girdiği imtihanda sınıfta kalıyor.

İŞTE CÜNEYT ÜNAL'IN GERÇEK GÖRÜNTÜSÜ

İşte Cüneyt Ünal'ın gerçek görüntüsü ve birlikte kaçırılıdığı filisinli meslektaşı Beşar Fehmi'nin fotoğrafları:

CÜNEYT ÜNAL'IN LİBYA'DA ÇEKİLEN BİR FOTOĞRAFI:Deneme

FİLİSTİNLİ MUHABİR BEŞAR FEHMİ:
Deneme

TÜRK KAMEREMAN CÜNEYT ÜNAL:
Deneme

TARAF GAZETESİNDE ÜNAL DİYE YAYINLANAN BEŞAR FEHMİ FOTOĞRAFI:
Deneme

1 yorum:

  1. Tamam biraz benziyorlar belki ama gözlüğe de mi dikkat etmemişler?

    YanıtlaSil